Dagens middagstips - Tisdag
Örtjärpar med sås
600 gr oxfärs
2 dl crème Rosmarin vitlök
1 ägg
salt och peppar
1 dl hönsbuljong
1 tsk soja
Blanda oxfärsen med 1 dl cremé Rosmarin&vitlök. Blands i ägg, salt och peppar.
Stek på svag värme så dom får fin färg, gör dom klara i ugen på 200 grader.
Vispa 1 dl cremé, buljong och soja.
Servera med potatis och lingon.
600 gr oxfärs
2 dl crème Rosmarin vitlök
1 ägg
salt och peppar
1 dl hönsbuljong
1 tsk soja
Blanda oxfärsen med 1 dl cremé Rosmarin&vitlök. Blands i ägg, salt och peppar.
Stek på svag värme så dom får fin färg, gör dom klara i ugen på 200 grader.
Vispa 1 dl cremé, buljong och soja.
Servera med potatis och lingon.
Kommentarer
Trackback