Ön Cres

Första natten sov jag dåligt! E har vänt och vridigt på sig hela natten, han var helt genomsvettig!
Klockan 7 var alla vakna, svettiga och klibbiga!
Fixa frukost, koka kaffe! Fy för tusan vad varmt det är! K sa att efter två dagar så ska kroppen ha vant sig vid värmen så det är väl bara att hålla ut! Det bästa med denna campingen är att det fanns kylskåp att hyra så det var inga problem att förvara maten.

Smörja in alla med solkräm för att sedan ta sig ner till stranden. Det var en bit att gå i denna värme!

Vi hittade en bra plats på stranden. Under trädet var det skugga och ett prefekt ställe för barnen
att leka på. Havet är alldeles klarblått och rent. Det är inte lika långgrunt som på Mallorca men så mycket varmare och klarare och man slipper sanden, hatar sand! Den blir man alldrig av med. Då föredrar jag stenstränder.

Lunch åt vi på resturangen vid stranden. Maten var billig och god. Pizza 30 kuna och ölen kostade 16 kuna för en halv liter. Idag är det 35 grander varmt och 24 i vattnet, härligt! A.N och jag simmade en lång runda idag, Elias är lite mer tveksam till vattnet men det ändrar sig nog snart. Vi stannade länge på stranden idag. Hoppas att jag inte har bränt mig allt för mycket idag!

Käkade middag när vi kom tillbaka och sen gick vi och tog ett kvällsdopp vid klipporna. Både jag och T trampade på en sjöborre. Jag fick ut mina taggar med det fick inte T, otur!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0