Ålen slank i väg....

Det blev ingen ål till pappa! Han har stått och sålt hela veckan och i lördags när vi körde till W & S så var han också där men på söndagen när vi skulle till Lomma var han borta!!! Så jäkla typiskt! Han fick nöja sig med ett fint kort från Milla och mig. Käkade lax, sås och potatis och efter maten fick vi ostglass. Lite prinsesstårta hann vi också med. Hjälpte mamma med att sortera hennes bilder i datorn så dom hamnade i olika kataloger.
Thomas hämtade upp oss vid halvnio tiden!

Måndag = 4 timmars jobb! Sven var nöjd med hur där såg ut i butiken när han kom tillbaka från semestern, fattas bara..... Körde en vända inom Nova på vägen till skolan. Köpte en Star Wars pyjamas till Elias, strumpor och kalsonger med med samma motiv, Alexandra fick en svart klänning.

Idag har jag lunchat med Katja på Coop i Burlöv. Wokade nudlar med vegetariska vårrullar, gott men dyrt! Köpte lite småsaker till "presentljuset" som börjar den 1 december. En liten sak varje dag ska barnen få precis som dom brukar, det svåra är att hitta så mycket smått som helst inte ska kosta för mycket.

Det jag egentligen skulle köpa var naturligtvis slut, Star Wars slipsen på H&M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0