Dagens middag....
Kokt kycklingfilé i örtsås
Koka upp 3 dl vatten och 3 msk koncentrerad kycklingfond, lägg i kycklingfilén. Koka kycklingfilén färdig och ta sen upp dom från pannan och vispa ner 150 gr färskost vitlök/örter i buljongen tillsammans med 1 msk vetemjöl utrört i lite kallt vatten. Låt såsen koka några minuter. Lägg tillbaka kycklingfilén i såsen.
Servera med ris, brysselkål (den hoppar jag för det är äckligt!) och svartvinbärsgelé.
Koka upp 3 dl vatten och 3 msk koncentrerad kycklingfond, lägg i kycklingfilén. Koka kycklingfilén färdig och ta sen upp dom från pannan och vispa ner 150 gr färskost vitlök/örter i buljongen tillsammans med 1 msk vetemjöl utrört i lite kallt vatten. Låt såsen koka några minuter. Lägg tillbaka kycklingfilén i såsen.
Servera med ris, brysselkål (den hoppar jag för det är äckligt!) och svartvinbärsgelé.
Kommentarer
Trackback