En dag på jobb

Alla var inne och handlade i kväll, pepsi-killen, burkman, MFF-mannen, han som skriker på sin flickvän (Philip) och han som W har döpt om. Även den pinsamma killen var inne i kväll, han hade flickvän med sig!!! Och naturligtvis var han tvungen att pussa på henne mitt framför mig, det var nästan så jag fick upp maten igen.... Där var en kille till inne och handlade men jag tittade inte på han för jag ville absolut inte prata med honom, ser inte jag han så ser inte han mig (typ). Han är den typen som skryter om hur full han var i helgen och hur fort han har kört med sin bil, med andra ord en riktig fjant!

S vill gärna att vi ska sätta upp nya fasadskyltar på kvällen, ett jäkla jobb! Jag bytte de flesta men när det är mörkt ute och alla lamporna är släkta på byggnaden så tänker inte jag byta skyltarna bort mot buskarna. En lampa funkade av sex stycken! Vill han att vi ska skifta skyltarna så får han fixa belysningen runt huset först! Nu kommer han väl vara sur imorgon när jag kommer men det skiter jag i...

När vi skulle larma och gå hem så hade vi skitsvårt att få runt nycklen! Jag hörde hur larmet tickade på snabbare och snabbare.... Shit, till slut gick det!

Kommentarer
Postat av: W

Vem är den pinsamma killen? som har flickvän? Har jag missat honom?? Eller är det han som skryter om sin 110km/h på en 50 väg? Han som är ihop med en av cammas döttrar??

2009-09-28 @ 09:12:25
Postat av: M

Det är två olika killar! Cammas dotter, Ja! Den andre är en liten kille med fettigt hår.

2009-09-28 @ 20:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0