Twilight

"I början av juni kommer en ny Twilight-bok av Stephenie Meyer. De populära vampyrböckerna har sålts i 100 miljoner exemplar världen över och som ett tack till sina fans publicerar författaren även boken gratis på nätet i en månad.

Den nya boken heter ”The short second life of Bree Tanner” och kommer att finnas i handeln den femte juni. Två dagar senare kommer den även att ligga ute på nätet helt gratis. Det går inte att ladda ner den, utan fansen kan läsa den på sajten www.breetanner.com till och med den femte juli."

If I could dream at all,
It would be about you.


Gunnar

Imorse när jag var ute och gick min vanliga runda så såg jag en "trevlig, fullt naturlig" sak. På en planka hade någon spikat upp tre grishuvud!!!! En av dom hette Gunnar (enl. skylten) dom andra kommer jag inte ihåg.
Varför? Det gick inte missa dom eftersom dom hade ställt ut dom utmed vägen, sjuka människor!

*

Efter dagens runda här hemma så körde vi till Danmark. Köpte hem en massa vin och öl till Thomas, fattar hur komplimangerna kommer hagla över mig nu!

Mörkrädd... vem? Inte jag....

Jag ska aldrig gå så sent fler gånger! Fy vad mörkt det blev! En lång ödslig grusväg framför mig och bakom....? Det vill jag inte veta men jag vände mig säkert om 20 gånger! Med musik i öronen hör man inte om någon smyger sig på...

Två måsten




Creed

"Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I closed my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
With arms wide open"

Forgive me Father for I have sinned...

Och allt är "Rocky Road" från GB-glass fel.....

Dagens fråga...

"Är det du som har vunnit 215 miljoner?"
Tror dom på fullt allvar att jag hade varit på jobb då? Skulle inte tro det!!!

Nyfiken

Jag ser att någon är här men inte vem......

Earth Hour 2010

Tror ni chefen tycker det är ok om jag släcker ner hela butiken i en timme i kväll? Måste tänka på miljön! Så mellan 20:30 och 21:30 tänder vi upp en massa värmeljus i butiken, ta med egen ficklampa om ni ska handla!!! I kväll ska Sa och jag ha det mysigt!



Jag har tur

Vissa människor är bara för roliga..... (kommer skratta för mig själv hela kvällen!)

Andra människor är snälla...... (och säger snälla saker utan att tänka på det!)

Vissa är både snälla och roliga..... (dom är bäst!)

Jag har turen att känna både snälla och roliga människor!

Den kom, den värmde oss och den försvann

Vad det allt vi fick, några ynka dagar med go värme? Det t.o.m åskade igår klockan ett på natten!!! Nu är det grått och trist igen men vad bryr jag mig för? Jag ska ändå i väg och jobba och Thomas och barnen ska på någon mässa i Malmö.

Det börjar på P...

...och slutar på izza! Och det ska jag ha i kväll!!! En Legend och en Prinsessa ska vi trycka i oss och jag ska njuta varje sekund!!!


Trust


Slipp sötsuget

- Det handlar om att banta med hjärnan i stället för att köra huvudet i väggen. Våra kroppar är programmerade att gilla sötsaker,säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

Kan någon vänlig person programmera om min hjärna!?

Nickelback

"My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride...."

"Every second counts 'cause there's no second try"

Naturdiet

Denna provade jag idag, inget god! Då skakar jag heller mitt choklad pulver...

Vill ha....



Kan du sången?

Idag har jag spenderat mycket tid ute i solen, det straffar sig sen! I kväll kan jag nog gå och sjunga om mig själv och Rudolf på samma gång! Men skönt är det!!!

Aj

Mitt huvud gör ont, jag tror att det är min hjärna som plågar mig bara för att den inte har fått något godis!!!

Knepig dröm...

Varför vill man ha ett badrum med fem duschar och ett stort bubbelbad i mitten? Jag har det om det är någon som undrar, eller jag hade det i natt! Skitsnyggt var det!!

Hemmagjord smet

Två våfflor med sylt och grädde och nu är jag äckligt mätt! Känns som om jag lika bra kunde ha varit utan!

Ett glas vad allt som behövdes

Thomas drack ett glas vin, ETT!!! och sa till mig: Åhhh, vad snygg du är idag! Du ser lite s...g ut!
Tack för den!!

Underbart

Sol och 11 grader varmt!!!
Jag satt ute och läste på altanen, ett envist litet bi surrade runt mitt huvud. Eftersom det säkert var årets första flygtur så kändes det lite taskigt att slå bort den! Barfota och bara ben och ändå frös jag inte, f-n vad härligt!

Detta låter helt underbart

Sahara-värmen på väg in över Sverige
På fredag är den här!!! Enligt dom som vet vad dom pratar om så kan det bli 15 grader på fredag, tjoho...

Våffeldagen den 25 mars

Gud vad gott, då skiter jag i allt som har med bantning att göra! En nygräddad våffla med sylt och grädde... Ja tack, jag tar två!

Top 10


Äppleträd


Ännu en anledning att låta bli

Ahlgrens bilar och Cloettas geléhallon innehåller bland annat gelatin som utvinns ur bl.a. grisssvål, samt färgämnet karmin som görs av torkade löss.

Gott & blandat innehåller bland annat färgämnena vegetabiliskt kol samt karmin från torkade löss.

Karmin/karminsyra (E 120)
Ger röd färg, används i godis men även i drycker som Campari till exempel. Karmin är ett naturligt färgämne som framställs av ett extrakt från torkade honlöss.

Ännu en som är sjuk


Envis feber

Det blir en hemmadag idag med! Ingen promenad för mig! Febern vill inte ge sig men han ser ändå ganska pigg ut och humöret är det inget fel på!! Det blir mycket TV, X-box och böcker att läsa, det sista är det som är minst poppis.... det är då han ser som sjukast ut!

Post

Våren är här, hyr en pensionär!
"Hyr en senior i Lund när du vill ha hjälp i hemmet! Passa på att utnyttja avdraget för Hushållsnära tjänster och rotavdrag."

Tydligen kan man hyra en pensionär till en massa olika sysslor i hemmet, vi fick en lång lista. Bilvård - Byta däck, veckohandling, köra bort skräp till tippen m.m. Med alla avdrag så blir det 147:50/timme man får betala.

Någon som är intresserad?

Royal gala?


Något att tänka på


Extra jobb i kväll

Bara för att jag är så snäll så ska jag jobbar för W idag! Som hon sa.... "Jag döööör om jag måste missa den matchen!" Det vill jag ju inte! Vem ska jag då skvallra med? 16-22 det går nog ganska smärtfritt, hoppas jag!

Tack för den

I lördags sa jag till Thomas "Nu ska jag gå och göra mig vacker!" Vad får man till svar? "Jaha, lycka till!"

Draktränaren

Denna ska vi gå och se med barnen!

Ingen promenad

Det blir nog inte till att ut och gå imorgon, Elias har fortfarande feber. Han får stanna hemma imorgon med....

Min middag

Idag åt jag nog den knäppaste blandningen till middag, stekt ägg, svamp, chili, färsk spenat och salami. Nu ska all potatis, pommes, pasta, ris och bröd bort från mig!!! Måste handla hem mer tuggummi, nötter och mörk 70% choklad. Nu jäklar i havet ska det bli nyttigt!!! Tur vi inte har några kalas eller middagar inplanerade, då är det svårt att hålla det!

Sia glass

Denna var skitgod, Kryddig rabarberglass med kardemumma.


Godis

Godis, konfekt, sötsaker eller snask (gottis på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning, ej för dess eventuella näringsvärde.

Konsumtionen av godis har i Sverige ökat de senaste decennierna och i synnerhet när självplock av lösgodis blev vanligt i de flesta livsmedelsbutiker och kiosker. Vid storhelger som påsk och jul ökar godisätandet ytterligare. Svenskarna äter 17 kg godis per person och år, vilket är mest i världen och dubbelt så mycket som genomsnittet i EU.

Det var ju värst vad det ska vara svårt

Vem var det som uppfann godiset?
Hur många gånger har jag varit och kollat i skåpet i köket idag? För många!!!
Har jag stoppat något av det i munnen? Nej!!!
Snart faller jag för frestelsen.... men jag vet vad jag ska tänka på för att inte göra det!!! Än så länge hjälper det men dagen är lååååång! Typiskt, inga tuggummi hemma för dom brukar också hjälpa till!

Hur kan detta vara mindre plågsamt?


Här kör djurskötaren in armen i kossans mage - och plockar ut maten hon ätit.Det opererade hålet i kon - en våmfistel - är ett vanligt sätt att forska på kornas matsmältning."Man måste kunna ta prover på ett sätt som innebär mindre lidande."

Sjuk son

Elias vaknade vid tolv i natt och sa att han inte kunde sova, han hade drömt äckliga drömmar. Han fick sova i vår säng resten av natten! När jag gick och la mig så kände jag på honom, skitvarm! Nu är han hemma från skolan med feber men han är ändå ganska pigg!

Mat och spel

Igår var våra kompisar här hemma och käkade Tacos! Massa gott! Det är en rätt som alltid funkar hos barnen..... kan det vara därför vi alltid har det på fredagarna? Fredag = Tacosdag!
Till efterrätt hade jag bakat en chokladkaka med hallontoppig, den är god den! Och enkel att göra.
Spelade två omgångar "Scene It?", filmfrågespel på x-boxen. Första omgången vann jag i nästa kom jag sist!

Idag blir det kalas i Lilla Lomma! Pappa fyller år på måndag!

Inte lätt....

Packade upp lösviktsgodiset på jobb idag... inte en enda bit smakade jag!!! Jag var nära men....
Kan dom "vakande ögonen" så kan JAG! Nu jävlar!!!

Paris

http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html

Smoker

Vad har ni för cigaretter?
Blend, Right, Level...... bla bla bla
Vad kostar dom?

What? Kostar dom inte lika mycket överallt? Eller är det första gången som hon ska köpa cigg? Lönt att börja röka när man är runt 70 år.....

Jag svarade att den billigaste kostar 39 kronor och då köpte hon en av dom!

Njuter massor!

Ett sånt underbart, härligt väder vi har haft idag! Tanken var att det skulle bli en mil i Bokskogen idag men på något sätt så missade vi åt vilket håll vi skulle gå så det fick bli 7 km istället. Var tog den svart/vita skylten vägen? Två timmar tog rundan i gegga, snöblask och i isbackar! Jag hade inga planer på att sätta mig på rumpan och få bilden upplagd på facebook!!! Det var nära ögat ett par gånger....
När jag kom hem så tyckte jag det var synd att stanna inne när solen sken så fint där ute, så jag tog på mig igen och gick ut på en ny 7 km runda här hemma! Nu sitter jag här och tycker att jag är megaduktig!

Anna och Weronica

Anna: O hälsade tillbaka och hade inget emot att ställa upp på ett foto med den gröna skjortan. Som han själv sa, Pixi finns här för alla! Jag lät dock bli för vackert var det inte, skäggig, långhårig och allmänt sliten.

Weronica: När du kommer hem är det skogen som gäller!!! Boka in en date med mig och gör det nu.

Hur hade du gjort?

Om du hade sett en tjej, uppklädd, överspacklad och högklackat komma gående med typ "bar rumpa" (hon visade betydligt mer än vad hon hade tänkt), hade du sagt det till henne då? Kjolen hade fastnat lite som den kan göra efter ett toalettbesök... Säger man något eller sitter man bara och småler för  sig själv? Jag valde det sista!! Rätt eller fel, vad vet jag!

Ny leksak till Thomas

Wow, kolla vad billigt! Sa han helt överlycklig! 999 kronor, alla andra tar det dubbla!
På fredagen åkte han till Media Markt och köpte en ny videokamera.
Är den inte svår att hålla, frågade jag? Vad får jag till svar? Det är som att hålla en pistol....!????? Jaha, och hur känns det då? En fruktansvärt dum jämförelse!
Nu springer han runt här och leker med den och testar den för fullt, mer leksaker till Thomas!!!

Melodifestivalen

Vem vinner? Vann rätt låt? Vem bryr sig? Inte jag, för jag ska jobba!!! Tjoho... med vår gästspelare O.
Deltävlingarna har jag helt missat, men det är inget jag sörjer över. Det känns bara utdraget och uttjatat. Men jag har två favoriter som jag har hört här på svt.se.... Salem och Anna.

Passa på att njut...

... av detta fina, härliga väder! Bort med detta gråa trista väder vi har haft nu i några dagar. Vårblommorna börjar visa sig i trädgården nu! Alexandra har sin första utomhus fotbollsmatch idag! Fåglarna kvittrar... lite överdrivet men ändå, det känns som våren är på väg nu! Men sen när man kommer till jobb så dör alla dessa underbara känslor och säkert kommer en kund säga till mig "Nästa vecka har dom lovat mer snö!" Sen var det slut på det roliga....


Jag läste igår...

... att dom vi göra om 20-kronorssedel till ett mynt och att man kunde rösta vem man ville skulle finnas på den. Såg ni alternativen? En del var väl Ok men vissa förstod jag inte alls! Varför skulle Persbrandt eller Gardell finnas på våra mynt? Globen och Stadshuset, varför? Då kan dom lika bra sätta dit Turning Torso, varför måste motivet finnas i Stockholm? Usch, nä behåll papperpengen istället!

Hela listan

Astrid Lindgren (27.8 %)

En älg (11.0 %)

Alfred Nobel (10.0 %)

Zlatan (9.1 %)

Olof Palme (7.6 %)

En varg (7.5 %)

Victoria & Daniel (7.4 %)

Mikael Persbrandt (3.4 %)

Abba (3.0 %)

En fin blomma (2.8 %)

Stadshuset (1.9 %)

Globen (1.7 %)

Jonas Gardell (1.5 %)

Anja Pärsson (0.5 %)


Egypten istället för Thailand

Varför inte? Egypten verkar också bra! Plus att det är kortare flygresa, det är ett stort +.
En resa till Thailand skulle kosta oss 170.000 (6 vuxna och 3 barn, två veckor), liiiiite mycket pengar! Det kan inte vara värt så mycket pengar, eller kan det? Nu ska vi bara hitta ett bra hotell som vi kan boka in oss på!
Jag hittade ett fint på Vings hemsida: Sharm Resort


Marcus




Babykläder

Idag hade jag en lunchdate med Katja på Nova, det blev en smarrig kebab! Mätta och belåtna gick vi för att shoppa... hittade en perfekt t-shirt, byxor och en kofta till lille Marcus. Pyttesmå kläder! Jag tror nästan Katja blev lite sugen, haha. Själv fick jag två par byxor, ett par till jobb och ett par jeans.
Såg en del tröjor på H&M som jag vill ha.....

Stannade på City Gross på vägen hem, det var helt tomt i vårt kylskåp!

Kan någon förklara för mig...?

Varför är det så jäkla svårt att hänga upp en ny toarulle när man tar sista "biten"?


Någon som har missat att jag gillar Salem?


Här skulle jag kunna bo i vinter

http://www.ving.se/thailand/kamala-beach/sunwing-resort-kamala-beach?SelectedDepCd=CPH&SelectedDepDate=2010-12-24&SelectedDestCd=HKT&SelectedDur=8&SelectedClassCd=E&SelectedSerNo=51&SelectedMUCD=VS&SelectedHotCd=SUKA&SelectedHotelDestCd=HKT&RoomCd=H12BAL&QueryDepID=2583&QueryCtryID=69&QueryResID=0&QueryDepCD=CPH&QueryDepDate=2010-12-20&QueryUnits=0&QueryAges=42%2c42%2c8%2c11&QueryDur=8

Om det nu blir en resa över jul och nyår!

Salem al Fakir


Nu är dom hemma

Camilla och Marcus är nu helt utskrivna från sjukhuset. Dom måste fortsätta med att åka in där för att väga honom och gå på regelbundna kontroller i 3 år. Idag gjorde dom hörseltest och det hade gått bra!!!
Nu är det bara storebror som ska få rätt på sitt sätt att vara mot Marcus!

RSS 2.0