Skolmöte

Nu ikväll så var Thomas och jag på ett möte ang den nya skolan som ska byggas här hemma. Alexandra och Elias fick vara hemma hos Lina undertiden. Jan-Å hade förhört tjejerna på engelska glosor och Anton hade hjälpt Elias med hans matteläxa som han tvunget ville ha med sig.
Det var tre personer som höll i mötet, en från dagis, rektorn för Vallkärra och hon som var rektor över hela området. Dom presenterade det nya området, lokalerna och utemiljön och det verkade bra. Det enda som blir lite jobbigt är att det kommer vara en byggarbetsplats runt om skolan även om den ska placeras i ett av hörnen. Redan 2012 ska den "riktiga" skolan vara klar.... det var en överraskning.
Det var en massa frågor från föräldrarna men dom som hade flest frågor (och som tog mest av tiden) var dom som inte hade med den nya skolan att göra, dom som inte var inbjudna, dom som ska ha sina barn kvar i Vallkärra. Vi andra (som har barn som ska gå i nya skolan) var mer intresserade av den nya skolan och inte hur det kommer se ut på Vallkärra skola nästa läsår.
Det kommer bli bra personal, fyra stycken från Vallkärra Skola och en från Håstad så jag tror nog att det kommer bli bra när allt är färdigt. Det tråkiga är att klassen kommer splittras och många av Elias kompisar kommer gå kvar i Vallkärra.
I början av februari ska alla ha bestämt sig och först då vet dom hur klasserna kommer se ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0