Förrätt

Kräftröra med mango i tacoskal 
till 20 personer

2 burkar (á 360 g) kräftstjärtar i lake
2 röda spanska pepparfrukter
2 mogna mango eller 1 paket frusen tärnad (250 g)       
3 avocado
2 msk pressad lime
2 msk rapsolja
1 tsk salt
3 msk hackad koriander + blad till garnering
20 små tacotubs

Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Hacka dem. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Skala, kärna ur och skär mangon och avocadon i små tärningar. Blanda samman limesaft, olja och salt. Tillsätt kräftstjärtar, pepparfrukt, mango, avocado och koriander. Till hit kan man förbereda innan.
Lägg röran i tacoskalen precis innan servering och garnera med koriander 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0