Förrätt
Kräftröra med mango i tacoskal
till 20 personer
2 burkar (á 360 g) kräftstjärtar i lake
2 röda spanska pepparfrukter
2 msk pressad lime
2 msk rapsolja
1 tsk salt
3 msk hackad koriander + blad till garnering
20 små tacotubs
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Hacka dem. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Skala, kärna ur och skär mangon och avocadon i små tärningar. Blanda samman limesaft, olja och salt. Tillsätt kräftstjärtar, pepparfrukt, mango, avocado och koriander. Till hit kan man förbereda innan.
Lägg röran i tacoskalen precis innan servering och garnera med koriander
till 20 personer
2 burkar (á 360 g) kräftstjärtar i lake
2 röda spanska pepparfrukter
2 mogna mango eller 1 paket frusen tärnad (250 g)
3 avocado 2 msk pressad lime
2 msk rapsolja
1 tsk salt
3 msk hackad koriander + blad till garnering
20 små tacotubs
Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt. Hacka dem. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Skala, kärna ur och skär mangon och avocadon i små tärningar. Blanda samman limesaft, olja och salt. Tillsätt kräftstjärtar, pepparfrukt, mango, avocado och koriander. Till hit kan man förbereda innan.
Lägg röran i tacoskalen precis innan servering och garnera med koriander

Kommentarer
Trackback